Főoldal Ingyenes Henna Tanfolyam Mintaalbum Kész henna minták fotói Elérhetőség  
Itt különböző állatok, virágok, és figurás motívumok találhatóak. Ezek tetováláshatású hennafestések. Figyeltem arra, hogy a lehető legközelebbi képeket készítsem, hogy jól láthasd a mintákat elkészítve.
Nonfiguratív Skorpió motívum.
A skorpió henna az egyik slágerminták közzé tartozik, nagyon sokan keresik, a mintaalbumodba, mindenképpen többet is tegyél bele.
Egy nonfiguratív csikóhal henna festése.
Az oroszlánfej henna már bemattult, ez azt jelenti, hogy hamarosan megszárad, és leszedhető a felesleges hennapép.
A sárkány motívum szintén közkedvelt minta, minden hennafestőnél kötelező darab. Persze, ha nem csak hagyományos indiai mintákat szeretnél készíteni.
A 17 cm átmérőjű lófej a sűrű mintának köszönhetően, nehezen elkészíthető. Kezdő hennásoknak nem ajánlott motívum. Először kezd a letölthető albumban találhatóakkal.
A lepke a szép íves motívumok közzé tartozik, a vékony hosszú minták miatt, szintén nem könnyen rajzolható. Leggyakoribb hiba, hogy beremeg a kéz, ezáltal nem lesz egyenes a minta széle.
A 3-4cm rózsán jól látható, hogy mi az a legvékonyabb vonal amit hennafestékkel szépen el lehet készíteni. Szép kivitelezése, csak a tökéletes sűrűségűre bekevert hennával lehetséges.
 
Te is szeretnél ilyen hennafestéseket készíteni? Megmutatom hogyan kell! Iratkozz fel a hamarosan induló INGYENES e-mail tanfolyamra, és a 18 oldalas mintaalbum, valamint az első lecke.
 
Hogyan gyakoroljuk a henna minták rajzolását? Máris elküldöm neked.
Az adataidat bizalmasan kezeljük, amelyet harmadik félnek semmilyen körülmények között sem adunk oda. Ha szeretné, bármikor kijelentkezhet a listáról.
 
Vincze Zoltán


  Főoldal Ingyenes Henna Tanfolyam Mintaalbum Kész henna minták fotói Elérhetőség  
 
Uniweb Design